Filter
Prijs
Categorie
Materiaal
Doelgroep
Soort hals
Kwaliteit
Eigenschappen
Mouwlengte
Pasvorm
Casual
Type Hengsels

Stanley/Stella

PSTextieldrukkerij
Er werden geen producten gevonden...
Stanley/Stella
Stanley is geestig en opstandig. Stella is een jazz-baby, mild en zoet. U kunt hen herinneren van de klassieke jaren vijftig film 'A streetcar named desire'. Die film liet een blijvende beeld van een jonge Marlon Brando, die, in de rol van Stanley, zijn t-shirts droegen als geen mens ooit eerder had gedaan. Een beeld dat de nederige t-shirt in een iconisch fashion statement en een uitdrukkingsmiddel voor elke generatie sinds verhoogd.

De t-shirt van vandaag draagt ​​een boodschap die is krachtiger dan ooit. Een boodschap die aantoont dat ziet er goed uit kunnen ook symboliseren dat verantwoordelijk waarden.

Stanley en Stella zijn pioniers in de imprint markt, het produceren van modieuze, premie, drukklare kleding op een duurzame manier. Helemaal. Van de selectie van vezels, productie, distributie en verpakking tot en presenteren als de jouwe. Wij maken kleren mensen liefde. Omdat ze zijn ontworpen voor het menselijk lichaam aan te vullen. En geproduceerd door een personeelsbestand, die eerlijk worden beloond. Dus je weet wanneer je je naam op onze kleding, kunt u dit doen met trots.
Textiel en relatiegeschenken laten bedrukken bij PS Textieldrukkerij
Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van bedrukte textiel en/of relatiegeschenken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van promotioneel textiel. Denk hierbij aan t-shirts, sweaters, overhemden, caps en tassen. Maar ook voor het bedrukken van werkkleding en sportkleding draaien wij onze hand niet om.