Filter
Prijs
Categorie
Materiaal
Doelgroep
Soort hals
Kwaliteit
Eigenschappen
Mouwlengte
Pasvorm
Casual
Veiligheid
Schorten

Tricorp

PSTextieldrukkerij
Tricorp
VEILIG, STERK EN BETROUWBAAR
Met ons merk TRICORP WORKWEAR bieden we werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Daar waar vereist voldoend aan de aller strengste normeringen. Met specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Maar ook een eigen kledinglijn voor schilders en stucadoors.

HIGH VISIBILITY
Een zeer bijzondere plaats in onze TRICORP WORKWEAR collectie neemt onze HIGH VISIBILITY LINE in. Een ijzersterke collectie als veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang is, uiteraard conform nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Maar een collectie ook met een hoog draagcomfort en van hoge kwaliteit. Daarnaast vinden in onze totale TRICORP WORKWEAR collectie de meeste innovaties plaats. Niet in het minst uiteraard vanwege de vaak specifieke en zware eisen die aan deze kleding worden gesteld.
Textiel en relatiegeschenken laten bedrukken bij PS Textieldrukkerij
Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van bedrukte textiel en/of relatiegeschenken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van promotioneel textiel. Denk hierbij aan t-shirts, sweaters, overhemden, caps en tassen. Maar ook voor het bedrukken van werkkleding en sportkleding draaien wij onze hand niet om.