Klantenservice
  0

  Categorieën

  Filters

   Over ons

   PS Textieldrukkerij is sinds 2004 gespecialiseerd in het bedrukken van promotioneel textiel zoals t-shirts, sweaters, overhemden, caps en tassen. Maar ook voor het bedrukken van werkkleding en sportkleding draaien wij onze hand niet om.

   Door hoogwaardige druktechnieken, specialistische kennis en vakmensen garanderen wij TOP kwaliteit. Persoonlijk contact, maatwerk, duidelijke afspraken, uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Dat is waar wij van PS Textieldrukkerij voor staan. Ons bedrijf is opgericht in 2004 met 2 werknemers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 35 medewerkers en verschillende drukpersen en mogelijkheden.

   PS Textieldrukkerij is gespecialiseerd in het bedrukken van textiel; sport-, werk- en promotiekleding. Maar ook tassen, caps, vlaggen en spandoeken kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u zelf textiel aanleveren ook dat kan. Uw logo, uw boodschap in één of meerdere kleuren, in grote of kleine oplagen, in zeefdruk, transfer of borduring. Wij regelen het voor u!

   Wij hebben alles in huis om aan uw vraag te voldoen.
   Met een goede opdruk, maakt u de beste indruk!