Transfers

Onze PS Eco zeefdruk transfers zijn verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten. Allemaal zijn ze eenvoudig aan te brengen door middel van onze speciale lijmlaag. Zo bedrukt u T-shirts, polo's, sport- en werkkleding en softshell jassen met de speciaal ontwikkelde transfer die benodigd is voor het specifieke kledingstuk. Onze PS Eco transfers worden gedrukt met watergedragen inkten. 

De kleuren van onze PS Eco transfers worden uitgevoerd in PMS coated kleurcode of op basis van de CMYK kleurcode. Heeft u een specifieke kleurwens vraag het dan even bij ons na. Fluoriserend, glossy of reflectie zijn bij ons mogelijk. 

Onze zeefdruk transfers zijn hotpeel. 

De drie kwaliteiten waar u uit kunt kiezen zijn:

PS eco transfer: Standaard zeefdruk transfer die te gebruiken zijn voor T-shirts, polo's en sweaters

PS Eco Sport transfer: Transfer speciaal bedoeld voor sportkleding of werkkleding in 100% polyester. Deze transfer word ook gebruikt voor paraplu's en tassen.

PS Eco Softshell transfer: Deze transfer is speciaal ontwikkeld om het doorbloeden van softshell jassen te voorkomen. 

 

Textiel en relatiegeschenken laten bedrukken bij PS Textieldrukkerij
Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van bedrukte textiel en/of relatiegeschenken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van promotioneel textiel. Denk hierbij aan t-shirts, sweaters, overhemden, caps en tassen. Maar ook voor het bedrukken van werkkleding en sportkleding draaien wij onze hand niet om.